Els centres cívics de la Marina obren un grup cultural

16/02/2021 - 13:06

Tant se val l'edat que tingueu o l'experiència, només calen moltes ganes de voler anar a veure una obra de teatre, a escoltar un concert, visitar una exposició, participar en una xerrada o descobrir edificis emblemàtics de la zona... activitats que es puguin fer a la Marina, altres barris de Sants-Montjuïc o fins i tot desplaçant-se fins a on calgui, si la proposta val la pena.

El més important són les ganes d’enriquir-se per l’experiència i compartir el temps amb altres persones que tinguin uns interessos similars. La colla tindrà total autonomia per decidir què vol fer i amb quina freqüència, tot i que la idea inicial és trobar-se un cop al mes. Les propostes poden ser externes o bé haver-se generat dins del grup. Que algú vol explicar la història del barri en una ruta? Endavant! Que a algú altre se li acut que vol fer un monòleg? Si a tothom li sembla bé, cap problema!

Si el projecte us fa el pes, la primera trobada serà dilluns 22 de febrer a les 18.30 h a la Sala Pepita Casanellas, sense inscripció prèvia. Els equips dels dos centres cívics, així com una sèrie d’agents culturals de la Marina, us explicaran el concepte i començareu a fer rodar els engranatges.