Flaire de primavera als centres cívics

10/03/2021 - 08:58

Saps com es balla el voguing? Com es fa una obertura siciliana, un suminagashi, un banchan o com es prepara un no tan simple gaspatxo? Si ets una persona inquieta, podràs esbrinar-ho ben aviat. Només has d'apuntar-te a algun dels més de 350 tallers que aquest trimestre organitzen els centres cívics de Sants-Montjuïc. Les inscripcions comencen dilluns 15 de març, així que anota-ho a l'agenda.

Sants i Hostafrancs

Aquest trimestre, ofereix més de 130 cursos i itineraris dels quals 21 es faran exclusivament en línia. De nou, l’oferta abasta àmbits d’interès per a persones de totes les edats i interessos. Si vols aprendre a parlar en públic, aprofundir els teus coneixements d’italià veient i comentant pel•lícules de Passolini o Fellini, construir la teva làmpada Tyffany o ballar salsa amb un ritme adequat, aquesta primavera ho podràs fer a les Cotxeres de Sants o al Casinet d’Hostafrancs.
Inici d’inscripcions: 16 de març
Inici de cursos: 12 d’abril

A banda de tota l’oferta formativa de La Troca, l’escola comunitària de formació permanent, la Lleialtat només fa un taller cultural: el de música amb nadons de 0 a 3 anys, a càrrec de la cantant i músic Alba Rubió i Pons. Comença el 6 d’abril, de moment en línia, i es farà cada dimarts durant 11 sessions de 45′. Preu: 50 €.

Al centre de la Casa del Mig hi trobareu fins a 18 tallers de noves tecnologies, entre els quals destaquen cursos com el d’elaboració de roses amb tall làser per Sant Jordi o de control de les plantes des del mòbil. A més, aquest trimestre podreu seguir quatre tallers a distància.
Inici d’inscripcions: 15 de març
Inici de cursos: 19 d’abril

El Poble-sec

Aquesta primavera, el centre de la plaça del Sortidor et proposa fins a 34 tallers d’àmbits tan distants com els escacs, el voguing o l’elaboració de banchan. De nou, tots els tallers gastronòmics del cicle “A Taula!” es fan en línia.
Inici d’inscripcions: 15 de març
Inici de cursos: 19 d’abril

El centre de la part baixa del Poble-sec proposa aquest trimestre un total de 26 tallers de tota mena. Destaquen alguns com el de tècniques de cant vocal, el d’estampació japonesa suminagashi o el de feminisme per fascicles.
Inici d’inscripcions: 15 de març
Inici de cursos: 19 d’abril

La Font de la Guatlla

L’espai del carrer Rabí Rubèn, ha preparat fins a 40 tallers diferents. Entre les novetats destaquen els tallers de moda sostenible, de correcció postural i de confecció de la coca de Sant Joan.
Inici d’inscripcions: 22 de març
Inici de cursos: 19 d’abril

La Marina

Balls de l’Índia, Aromateràpia, tècniques de brodat i collage, marxa nòrdica, meditació són algunes de les novetats dels 32 tallers de primavera del centre del carrer de la Mare de Déu de Port.
Inici d’inscripcions: 22 de març
Inici de cursos: 12 d’abril

Aquesta primavera el centre oferta fins a 29 tallers diferents, d’àmbits com la fotografia, el teatre infantil, la cuina d’aprofitament o l’elaboració de gaspatxos.
Inici d’inscripcions: 22 de març
Inici de cursos: 12 d’abril

Aquest servei de la Casa del Rellotge et proposa 12 tallers d’introducció a la informàtica quotidiana, l’ús de programes com el Lightroom o d’aplicacions de streaming com l’Open Broadcast Software.
Inici d’inscripcions: 15 de març

Al carrer del Foc, el protagonisme és de nou per als tallers relacionats amb la música. Si vols aprendre a rimar, a mesclar, a produir les teves cançons, a tocar batucada, ballar dancehall o bachata aquest és el teu lloc. T’hi esperen fins a 17 tallers diferents.
Inici d’inscripcions: 15 de març

Al casal podreu repassar els vostres coneixements d’informàtica, aprendre a usar la vostra tauleta, fer manualitats, i fins i tot aprendre a ballar fit dance.

En cas que la situació sanitària ho requereixi, els tallers presencials passaran a fer-se en línia. D’aquesta manera, els tallers no s’anul·laran sinó que canviaran de modalitat.