Restaurants del Poble-sec a la terrassa del Grec

20/05/2021 - 11:06

La plaça de Margarida Xirgu serà un punt de trobada cultural i gastronòmic de l'1 al 24 de juliol. El festival Grec hi programarà instal·lacions i actuacions artístiques gratuïtes, a més dels 17 espectacles que es podran veure al Teatre Lliure i al Mercat de les Flors. L'oferta gastronòmica la posaran 16 restaurants del Poble-sec, quatre per setmana, que poden presentar-hi les seves propostes fins al 25 de maig.

L’Institut de Cultura de Barcelona uneix forces amb el Districte de Sants-Montjuïc, l’Associació de Comerciants del Poble-sec Paral·lel, la xarxa de bars i restaurants Menja’t i Eat Street Barcelona, entre d’altres agents, per crear un nou punt de trobada a la plaça de Margarida Xirgu durant el mes de juliol en el marc del festival Grec. De moment, busquem restaurants del Poble-sec amb energia, cor, creativitat i nivell per portar les taules dins la plaça.

Les dates d’aquesta proposta de fusió del Grec Montjuïc amb la restauració del Poble-sec són: dies 1-3/07, 7-10/07, 14-16/07 i 21-24/07. Els horaris estan pendents de confirmar:
• Dimecres i dijous, de 18.30 a 23.30 h.
• Divendres i dissabtes, de 18.30 a 1 h.

A la plaça hi haurà 40 taules de 4 persones + taules altes + públic platea del Grec + gent de pas, a més d’un punt d’aigua, un contenidor isotèrmic, un contenidor de magatzem i electricitat. La reserva de taules s’efectuarà en línia i amb antelació.

Els restaurants seleccionats hauran de cobrir una part del cost de producció i muntatge amb 100 €/dia. Segons les estimacions d’Eat Street, cada bar podria arribar a emportar-se un benefici (recuperació) de més de 2.000 €, a banda de molta promoció durant tota la campanya.