Participa a les eleccions del Consell Rector de l'IMPD

31/05/2021 - 14:23

Les més de 150.000 persones amb discapacitat de la ciutat poden votar per internet de l’1 al 16 de juny i de forma presencial del 17 al 19 de juny. Per participar a la votació cal inscriure's al cens electoral específic de la votació. Si tens dubtes sobre com donar-te d'alta al cens o d'algun aspecte en concret del procés, passa't pel punt de suport a la votació que hi haurà a la Casa del Mig (Parc de l'Espanya Industrial) i t'ajudem a resoldre'l.

Les més de 150.000 persones amb discapacitat de la ciutat poden votar des de l’1 fins al 19 de juny, per internet i de forma presencial. Per poder exercir el dret a vot serà necessari que la persona amb discapacitat, o les persones representants legals o tutors, estiguin inscrites al cens electoral.

Pots consultar si estàs inscrit o inscrita aquí i si no, inscriure’t aquí.

A Sants-Montjuïc, hi haurà un punt de suport a la votació, obert de l’1 al 16 de juny, a la sala polivalent de la Casa del Mig (Parc de l’Espanya Industrial. C. Muntadas, 5). El punt romandrà obert de dilluns a divendres de 10 a 14 h i els dimecres també de les 16 a les 19.30 h. Pots demanar informació, cita prèvia o sol·licitar servei d’interpretació en llengua de signes (amb 2 dies laborables d’antelació), a través del correu electrònic eleccionsIMPD@bcn.cat

El període de votació es divideix en dues franges:

Les eleccions es realitzen mitjançant sufragi universal, lliure, igual, directe, voluntari i secret. Cada persona només podrà votar als candidats representants del seu sector de discapacitat. En el cas que el o la votant tingui més d’una discapacitat, tindrà dret a emetre un vot per cada sector de discapacitat que representi.

Recorda que pots votar:

  • Un màxim de cinc persones pel sector de les persones amb discapacitat física, que poden ser de diferents candidatures
  • Un màxim de 2 persones pel sector de les persones en situació de trastorn de salut mental.
  • Un màxim d’1 persona dels sector de discapacitat intel·lectual, auditiva i visual.

Pots consultar i conèixer les candidatures clicant en aquest enllaç ‘A quins candidats i candidates pots votar?’.

Els resultats de les eleccions es coneixeran el dilluns 21 de juny.