Refresca't amb els tallers d'estiu

01/06/2021 - 14:40

Els centres cívics de Sants-Montjuïc han preparat fins a 70 tallers diferents per ajudar-te a no passar tanta calor aquest estiu. Durant el mes de juliol, podràs aprendre a fer-te la teva bossa de platja amb ganxet, cuinar una caldereta menorquina o fins i tot a preparar una refrescant cervesa de gingebre.

El Poble-sec

Aquest estiu aprendràs a pintar i fer peces de ceràmica. També podràs ballar al ritme de la música africana, augmentaràs la teva flexibilitat a través del Igo una classe de ioga o participar en un taller de ràdio comunitària. Tots els tallers gastronòmics es faran en línia i apunta-ho bé aquests últims són gratuïts. Trobaràs tallers de sèsam a la japonesa, aprendràs a fer una amanida vietnamita o fins i tot fer plats de capçalera de la cuina menorquina com la caldereta.
Inscripcions: a partir del 7 de juny
Inici de tallers: 28 de juny

L’equipament de la part baixa del Poble-sec proposa una vintena d’activitats de tota mena per l’estiu. Cal destacar algunes com, per exemple, la nit de ratpenats en família, per conèixer més sobre aquests animals, el taller per convertir-se en un arqueòleg o arqueòloga, el curs de feminisme per fascicles, entre d’altres.
Inscripcions: a partir del 7 de juny
Inici dels tallers: setmana del 28 de juny

La Font de la Guatlla

Olorant ja l’estiu, el centre cívic del barri de Font de la Guatlla ha preparat 26 tallers per a tots els gustos i edats. T’agrada l’esport o més aviat la dansa? Posa’t els guants i practica la boxa o prepara els teus peus per fer ballet o simplement mou el teu cos amb el twerk. També podràs aprendre a utilitzar millor els teus dispositius mòbils, saber una mica més sobre la sostenibilitat i fins i tot a cuinar unes croquetes ben especials.
Inscripcions: a partir de l’1 de juny.
Inici de tallers: a partir del 28 de juny.

La Marina

El centre gestionat per la Unió d’Entitats de la Marina ha preparat 15 tallers d’entre els quals destaquen el curs de lettering, on podràs aprendre a dibuixar lletres seguint diferents estils, el taller de maquillatge natural, el tastet de vermuts o la planificació d’entrenaments i rutes per anar a córrer.
Inscripcions: del 14 al 28 de juny.
Inici de tallers: 5 de juliol.

Preparar cerveses de gingebre, confeccionar bossa de platja amb ganxet perfecte per aquest estiu, estiraments de ioga per embarassades… Aquestes són algunes de les activitats que el Centre Cívic Casa del Rellotge oferta aquest estiu.
Inscripcions: a partir del 14 de juny.
Inici de tallers: setmana del 5 de juliol.