XXXII Curs internacional de dansa d'estiu Barcelona Summer Dance

03/06/2021 - 13:59

Si encara no saps què fer aquest estiu, pots aprendre ballet o altres tipus de dansa del 28 de juny al 30 de juliol. Enguany arriba de nou aquest curs de dansa, obert a principiants de totes les edats i també a professionals.

El Casinet d’Hostafrancs acull novament el Curs internacional de dansa d’estiu Barcelona, una formació destinada tant a principiants com a professionals. Està organitzat per “La Companyia” Juvenil de Ballet Clàssic de Catalunya, juntament amb l’Ajuntament de Barcelona i el Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

El curs en total dura cinc setmanes però es pot fer tant el curs sencer com per setmanes. Hi ha grups per a infants a partir de 5 anys (casal d’estiu), de nivell elemental de 9 a 12 anys, i també per a joves i adults amb nivell bàsic, intermig i avançat. El professorat prové de diferents països i està prevista la participació a espectacles dins del curs.

Barcelona Summer Dance ha evolucionat esdevenint un punt de referència per a aquells ballarins, tant nacionals com estrangers, que escullen Barcelona per tenir garantit l’accés a classes de ballet i de contemporani amb els millors professors durant l’estiu.

 

 

Més informació