Torna el Mobile World Congress

25/06/2021 - 12:32

L'economia de Barcelona es reactiva amb la tornada del Mobile World Congress i el 4YFN al recinte firal de la Gran Via de l'Hospitalet.

Després de l’aturada econòmica mundial causada per la pandèmia de la covid-19, el major esdeveniment de telefonia mòbil a nivell global torna a obrir les seves portes a Barcelona. Enguany, el Mobile World Congress comptarà amb més de 600 ponents del sector i oferirà una experiència híbrida, combinant els formats presencial i virtual.

El 4YFN tindrà lloc en el context del mateix esdeveniment i se celebrarà dins el Hall 2 del mateix recinte de Gran Via. La plataforma de negoci, emprenedoria i innovació acollirà més de 350 start-ups que exhibiran els seus productes i comptarà amb una forta presència de la comunitat tecnològica local. L’objectiu és impulsar l’ecosistema empresarial i posar en valor el reconeixement del talent internacional.

Barcelona Activa serà present al 4YFN amb un estand propi i una delegació de 30 start-ups sortides de les seves incubadores i programes d’acompanyament. L’agència de desenvolupament econòmic organitzarà tot un conjunt d’activitats com la taula rodona Barcelona Deep Tech Hub –un espai de debat amb persones expertes en l’àmbit– o un marketplace de talent digital júnior.

Prioritat per a la salut i la seguretat

El Mobile World Congress s’adaptarà al context excepcional de la covid-19 amb un protocol estricte, desenvolupat i aprovat per les autoritats sanitàries catalanes. Mitjançant l’assessorament tecnològic i científic, l’esdeveniment ha creat un pla de seguretat de diversos nivells combinat amb una plataforma virtual.

Una reinversió en la comunitat local

Un altre dels aspectes destacats del Mobile World Congress d’enguany és la seva iniciativa Donar el que rebem. Amb l’objectiu d’apropar-se i nodrir la comunitat local, l’esdeveniment ofereix un Discovery Pass, per un temps limitat i a un preu reduït de 21€ (sense IVA), a les persones residents i pertanyents a les principals indústries del sector.

Per cada entrada amb descompte venuda, una part del valor serà donada al Fons d’Ajuda Covid-19, amb l’objectiu de reinvertir en el desenvolupament local.

Més informació