Estiu jove a la Marina

08/07/2021 - 16:09

Des del 28 de juny fins a la darrera setmana de juliol, cada tarda a la Marina es fan diverses activitats gratuïtes per a joves de 12 a 20 anys. L'Estiu Jove torna amb més ganes que mai després de tants mesos de pandèmia que també han obligat els serveis municipals per a joves a baixar el ritme.

Totes aquestes activitats es realitzen a l’Espai Jove La Bàscula i al Servei de Dinamització Juvenil Química. Estan organitzades de forma cooperativa per diversos serveis i entitats del barri com els APC, JIP i la Marina Viva, per tal que aquest estiu ningú no es quedi tancat a casa. Per participar-hi, t’has d’inscriure prèviament a través d’aquest formulari.

  • COSINANDO
    Dilluns de 18 a 19.30 h
    Fem cuina freda i aprenem nous hàbits alimentaris. Receptes fàcils i senzilles que podem fer a casa en un tres i no res. Organitza: SDJ Química i APC La Marina.
  • MOU EL COS : TWERK I REGGAETON
    Dimarts, de 17.30 a 19 h
    Descobreix la tècnica del twerk i el reggaeton, aprèn a expressar-te, trencar estereotips i aprendre a estimar-te. Quina millor manera de començar l’estiu! Organitza: Espai Jove La Bàscula + ATE.
  • AIXECA EL CUL
    Dimarts de 18 a 19.30
    Quedem per jugar, fer una mica d’esport i moure’ns una mica. Cap mena de pressió ni ganes de competir, la idea és riure una estona. Organitza: SDJ Química i APC La Marina.
  • DEL PAPER A LA PARET
    Dimecres, de 17.30 a 19 h
    Art mural. Trasllada les teves creacions a gran format en una paret. Pintarem un mural conjunt. Organitza: Espai Jove La Bàscula amb el suport d’ATE i SDJ Química.
  • ANTIPLÀSTICS SOCIAL CLUB
    Dijous 8, 15 i 22 de 18 a 19.30
    Ens trobem per repensar com ha de canviar el món i parlar del canvi climàtic. Els joves som el futur i ho hem de demostrar. Fem una recollida de residus per Montjuïc, una conscienciació de l’aigua i una gimcana fotogràfica. Organitza: SDJ Química amb el suport de JIP.
  • EL CARRER ÉS NOSTRE
    Divendres de 10 a 14 o de 16 a 20

    Quedem per sortir el carrer, anar a la platja o fer excursions, tant el matí com a la tarda, però sobretot quedem conèixer el món on vivim i passar-ho bé. Organitza: SDJ Química i APC La Marina
  • CINEMA JOVE A LA CARTA
    Dimecres 7 i 14 de juliol, a les 21.30 h
    Escull entre dues pel.lícules. La mateixa nit el públic tria quina pel.lícula es projecta. Organitza: Espai Jove La Bàscula amb el suport de La Marina Viva i SDJ Química.

Més informació