Curses ciclistes al carrer de Sants

26/08/2021 - 14:03

El carrer de Sants romandrà tallat al trànsit el matí de diumenge 29 d'agost, entre els carrers d'Olzinelles i del Moianès, per la celebració de les curses ciclistes de la Festa Major de Sants, organitzades per la Volta Ciclista a Catalunya AE amb la col·laboració del Mercat de Sants. L'horari de l'afectació, que inclou les tasques prèvies de muntatge del circuit, és de 7 a 14.30 h.

Les curses en si tindran lloc entre les 9.30 i les 14 h, quan es procedirà a fer el lliurament de premis a ciclistes guanyadors i guanyadores. Al llarg del matí, sobre els mateixos circuits tindran lloc les curses de les diverses categories:

• De 9.30 a 10.15 h, cadets, infantils i dones cadets, júniors i infantils.
• De 10.20 a 11.15 h, categories júniors i dones elit.
• D’11.20 a 13.00 h, categories elit, sub 23 i màster 30.

La inscripció a aquestes curses, per a persones federades, es duu a terme a través de la Federació Catalana de Ciclisme.

Afectacions a la circulació

El carrer de Sants i la Creu Coberta estarà tallat al trànsit en tots dos sentits entre el carrer d’Olzinelles i el del Moianès entre les 7 i les 14.30 h. El trànsit procedent d’Olzinelles, en arribar al c. Sants, haurà de continuar cap a pg. de Sant Antoni i/o Galileu. El trànsit procedent del carrer de l’Autonomia a l’altura del carrer Salou es desviarà cap al pg. Sant Antoni amb Alcolea per la calçada de serveis.

A més, s’inverteix el sentit de la circulació al carrer de Salou, entre Eusebi Planas i Autonomia; al carrer de Watt, entre Muntadas i Autonomia; al carrer d’Alcolea, entre el vial de serveis del carrer de l’Autonomia i el pg. Sant Antoni.