Restriccions a la mobilitat per la Cycling Week

30/09/2021 - 10:46

Dissabte 2 d'octubre, de 8.30 a 15.45 h, bona part de la vessant de la muntanya on hi ha el MNAC estarà ocupada per la prova esportiva Down Urban Barcelona. Es prohibeix l'accés de vehicles a l'avinguda dels Montanyans, entre el pg. Santa Madrona / Mirador del Palau Nacional i l’esplanada dels estacionaments esglaonats del Palau Nacional.

La Cycling Week Barcelona consta de dues proves:

• Down Urban Barcelona
Sortida: av. Estadi (costat muntanya) entre el monument a Young-Cho Hwang i fins a les escales que porten a l’av. Montanyans.
Itinerari: descens pels trams d’escales des de l’avinguda de l’Estadi fins a la dels Montanyans – vorera costat Besós del MNAC – Mirador del Palau – escales fins a pl. Cascades – pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. Carles Buïgas.

• World Cup Eliminator XCO
Ubicació: pl. Josep Puig i Cadafalch – pl. Carles Buïgas.

Aquests circuits provocaran restriccions de pas a vianants durant tot el matí. Cal tenir en compte que aquestes afectacions conviuran amb les del recinte del saló AutoMobile a les avingudes de la Reina Maria Cristina, Rius i Taulet, Francesc Ferrer i Guàrdia, just a sota.

Pel que fa al tall de trànsit, es prohibeix l’accés de vehicles a l’avinguda dels Montanyans, entre el pg. Santa Madrona / Mirador del Palau Nacional i l’esplanada dels estacionaments esglaonats del Palau Nacional, de 8.30 a 14 hores. Els vehicles podran accedir a la zona d’estacionaments per l’avinguda dels Montanyans des de la plaça de Sant Jordi.