Curs de monitoratge de poliesportiu per a joves

07/10/2021 - 11:11

El proper 23 d’octubre comença la segona edició del Curs de monitoratge i dinamització de poliesportiu de Sants-Montjuïc pensat per a joves de 16 a 30 anys del districte amb el títol d’Educació Secundària Obligatòria (ESO). Totes aquelles persones que vulguin participar en aquest curs gratuït tenen temps per apuntar-s’hi fins al 20 d’octubre.

El curs es realitzarà a l’Institut Montjuïc (c. Cisell, 19) tots els dissabtes a partir del 23 d’octubre i fins al mes de gener.

La formació inclou un bloc comú de 15 h, una formació en gestió d’entitats esportives (35 h), un mòdul de joc i esport escolar (35 h), un de primers auxilis (15 h) i un període de pràctiques de 150 h.

Totes aquelles persones que completin la formació podran registrar-se al Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya (ROPEC). Un tràmit que la nova Llei de l’Esport estableix com a obligatori per poder desenvolupar tasques de monitoratge en activitats esportives.

Podeu presentar la vostra candidatura abans del 20 d’octubre al formulari en línia que trobareu aquí.

A l’hora de seleccionar els participants al curs, es tindran en compte aspectes com el fet de residir en algun dels barris de Sants-Montjuïc, l’interès per dedicar-se al món de l’esport i l’educació dels infants o comptar amb la derivació d’alguna entitat o servei del Districte de Sants-Montjuïc.

Per a més informació sobre el curs envieu un correu electrònic a jvives@feeb.cat