Disponible en línia el fons històric de Sants

09/11/2021 - 13:21

L’Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc ha posat a l’abast de tothom, a través del Catàleg en línia, el fons històric de Sants, el qual conté documentació d’entre els anys 1823 al 1915 consistent en correspondència de l’administració, llibres d’actes de l’Ajuntament de Sants, gestió de la sanitat, expedients de treballadors, així com també documents sobre les quintes, allistaments i lleves forçoses. A més, també hi trobem el cens electoral de Sants de l’any 1892 i el padró d’Hostafrancs, que conté les altes i les baixes, el padró per carrers, i també es poden consultar algunes obres realitzades entre els anys 1854-1915.

En el Catàleg en línia de l’Arxiu Municipal de Barcelona també es pot consultar el fons dels programes de Festa Major de Sants, el fons fotogràfic de la Unió Excursionista de Catalunya-Sants, o la col·lecció de negatius i positius de vidre de l’Arxiu de Sants-Montjuïc.

Per a més informació sobre l’Arxiu Municipal del Districte de Sants-Montjuïc i els fons que conserva, podeu visitar el seu web.