Obres a Jocs Florals amb Manzanares-Noguera Pallaresa

09/05/2023 - 16:45

Del 8 al 17 de maig es duen a terme les obres per convertir tota la cruïlla del carrer dels Jocs Florals amb els del Manzanares i de la Noguera Pallaresa en un gran pas de vianants elevat, on els vehicles es vegin obligats a reduir la velocitat i les persones que hi caminen puguin creuar amb més seguretat.

Els treballs consisteixen a elevar el nivell del paviment, tot aixecant també les tapes de registre i els embornals de les cantonades. Actualment aquesta cruïlla ja queda tota a nivell, perquè el carrer de la Noguera Pallaresa desemboca al del Manzanares amb plataforma única. Elevar el nivell de la cruïlla la farà més segura en obligar els vehicles que baixen pel carrer dels Jocs Florals a reduir la velocitat quan hi passen.

Els treballs consisteixen en la retirada de mobiliari urbà, l’execució d’embornals amb connexió a pou de registre i posar a cota les tapes de clavegueram, telefonia i enllumenat, per acabar repavimentant la cruïlla i tots els trams de vorera que l’envolten, i instal·lant-hi la senyalització horitzontal i la vertical.

Així, entre el dilluns 8 i el dimecres 17 de maig (dies feiners), en horari laboral (entre les 8 i les 18 h), la cruïlla restarà tallada i es duran a terme les següents desviacions de trànsit:

  • Carrer dels Jocs Florals: cap a Sagunt.
  • Carrer de la Noguera Pallaresa: tallat a Olzinelles.

Restaran en atzucac el carrer dels Jocs Florals entre Sagunt i Manzanares, i el tram de Noguera Pallaresa comprès entre Olzinelles i Jocs Florals.

Fora de l’horari laboral, s’aixeca el tall del carrer dels Jocs Florals i els vehicles poden circular en el sentit habitual (baixada cap al carrer de la Constitució).