Els llums de Nadal il·luminen el comerç de Sants

30/11/2021 - 17:34

Del 9 de desembre al 7 de gener, els projectes dels i les alumnes de fins a nou escoles de disseny guarniran els aparadors de deu botigues de l'eix Sants-Les Corts i deu més de Ciutat Vella en el marc de la iniciativa ‘Els llums de Nadal il·luminen el comerç’, impulsada per la Direcció de Comerç, Restauració i Consum de l’Ajuntament de Barcelona i el Barcelona Centre de Disseny amb l'objectiu de dinamitzar el comerç de proximitat en el marc de la campanya de Nadal i visibilitzar el talent creatiu de joves estudiants de grau superior de disseny.

A l’eix comercial Sants-Les Corts, es decoraran els aparadors de les 10 botigues següents: Fustacadabra (c. Galileu, 23), Super Carn (c. Galileu, 79-81), iPeluShop (c. Vallespir, 33), Volvoreta (c. Vallespir, 43), Kokett (c. Galileu, 106), Armand Òptics (pl. Centre, 13), Tot Print (av. Madrid, 218), Diet Center (c. Joan Güell, 170), Escoda Marcs a Mida (c. Joan Güell, 136) i Tot Llaminadures (c. Joan Güell, 76).

L’acte de presentació dels aparadors de Sants-Les Corts tindrà lloc el dijous 9 de desembre a partir de les 18 h a la botiga Fustacadabra (c/ Galileu 23) i, posteriorment, s’iniciarà una ruta per la resta de botigues guarnides.

Les escoles de disseny participants al projecte són Ártidi Home of Retail Inventors, Elisava Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, Escola Massana, ESDAPC, Escola Tècnica Superior d’Arquitectura La Salle (Universitat Ramon Llull), ESDi Escola Superior de Disseny, ESEIAAT (UPC Barcelona TECH), IED Barcelona Centre Superior de Disseny i LCI Barcelona, Escola Superior de Disseny de Barcelona. Els aparadors estaran exposats fins al 7 de gener.

En sintonia amb les línies estratègiques de l’Ajuntament de Barcelona, que promociona tant el comerç de la ciutat com el talent jove, la iniciativa ajudarà a dissenyar una decoració nadalenca única per als aparadors dels comerços de proximitat escollits. També buscarà fomentar un esperit nadalenc proper i identificat amb els valors de la ciutat.

Consulta aquí tots els projectes de la campanya d’enguany.