Més de 400 tallers per enamorar-te de l'hivern

03/12/2021 - 19:39

Aquest hivern als centres cívics i equipaments de Sants-Montjuïc us esperen més 400 tallers de tot tipus, per a tots els gustos i totes les edats. Aprofita els mesos de gener fins a març per preparar nous plats de cuina, aprendre a ballar tota mena de danses, conèixer noves tècniques artístiques o crear la teva pròpia cosmètica natural.

Sants i Hostafrancs

Gairebé 200 tallers per a infants, joves, adults i gent gran: itineraris guiats pel districte, cursos de salut i creixement personal que van del ioga al pilates passant per la risoteràpia, balls urbans, llatins o africans, sessions per aprendre tècniques artístiques que van des de la ceràmica i l’aquarel·la fins a les joies de vidre, o per preparar cremes i sopes d’hivern si t’agrada cuinar… A Cotxeres o al Casinet, a Sants o a Hostafrancs, segur que trobes aquell taller que més s’adapta a tu!

Inscripcions: a partir del 9 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 17 de gener.

L’hivern del seu 20è aniversari, el Punt Multimèdia ofereix 14 tallers molt enfocats a la creació multimèdia i maker on podràs aprendre impressió 3D, mapping o ciberjoieria amb tall làser. A més a més, hi ha tallers per a totes les edats: de fabricació digital i robòtica per a infants i adolescents a classes d’informàtica per a gent gran.

Inscripcions: a partir del 13 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 10 de gener.

El Poble-sec

Més de 70 tallers d’hivern per a tots els gustos: d’arteràpia a autodefensa feminista, fins i tot hi podràs aprendre la disciplina mil·lenaria Txi Kung. Però si t’agrada més cuinar, amb el cicle ‘A taula!’ hi trobaràs tallers de tota mena: coneix més de prop la kabocha, la carabassa japonesa o els formatges vegans.

Inscripcions: a partir del 13 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 17 de gener.

L’altre centre del Poble-sec ofereix més d’una vintena de tallers de música, recursos personals i expressió corporal: podràs aprendre a fer sonar l’harmònica de blues, introduir-te a l’ecofeminisme, conèixer tècniques de teixit artesanal o moure els malucs al taller de twerking.

Inscripcions: a partir del 13 de desembre.
Inici dels tallers: a partir del 24 de gener.

La Font de la Guatlla

Més de 50 tallers t’esperen al centre cívic del barri de la Font de la Guatlla. Des dels que et faran moure el cos, com ara ioga, boxa o taitxí, fins aquells que t’ensenyaran a fer servir una màquina de cosir, cuinar per tenir menjar per a tota la setmana o configurar el mòbil.

Inscripcions: a partir del 3 de gener.
Inici de tallers: a partir del 10 de gener.

La Marina

L’hivern del seu 35è aniversari, aquest espai ara gestionat per la Unió d’Entitats de la Marina t’ofereix més de 30 de tallers per desenvolupar tot el teu potencial: balla swing sol o en parella, inicia’t en la guitarra o l’ukelele, aprèn a crear guions de curmetratges o descobreix els secrets de la cosmètica natural.

Inscripcions: a partir del 16 de desembre.
Inici dels tallers: a partir del 17 de gener.

Hip hop i teatre per a la canalla, zumba i dancehall per a adults, diverses tècniques de ioga per a embarassades i mares amb nadons, herbes medicinals i cosmètica… són només alguns dels més de 30 tallers que ha preparat aquest hivern el Centre Cívic Casa del Rellotge.

Inscripcions: a partir del 13 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 17 de gener.

T’agradaria iniciar-te en la impressió 3D, crear el teu primer projecte amb Arduino o simplement divertir-te amb internet? O potser preferiries dissenyar un adhesiu o la teva pròpia bossa? Al Punt Multimèdia del barri de la Marina trobaràs 14 tallers per a infants, joves i famílies.

Inscripcions: a partir del 13 de desembre.
Inici de tallers: a partir del 20 de gener.

A la Bàscula, t’esperen 14 tallers de dansa moderna, arts plàstiques i instruments musicals, així com de gravació de música urbana, producció amb Ableton Live o per aprendre a fer de DJ.

Inscripcions: a partir del 15 de gener.
Inici dels tallers: a partir del 10 de gener.