Ritmes per la convivència

09/12/2021 - 13:36

El Centre Cultural Albareda acull tres tallers amb intèrprets musicals de diversos països per explorar les músiques tradicionals de Grècia, de Catalunya i de Brasil. La Fundació Catalunya Voluntària convida tothom a gaudir de la la música i a treballar amb ella com a eina cultural, tot coneixent persones de tots els orígens apassionades pel ritme i amb ganes de compartir.

‘Ritmes per la convivència’ té l’objectiu d’utilitzar la música com a eina de comunicació intercultural i desenvolupar sinergies positives entre joves de diferents nacionalitats. En total són un conjunt de tres tallers musicals, on es coneixeran i practicaran ritmes de tres regions diferents del món: Catalunya, Brasil i Grècia.

  • Ritmes del Brasil
    Dilluns 13 de 18 a 21 h
  • Ritmes de Grècia
    Dimecres 15 de 18 a 21 h
  • Ritmes de Catalunya
    Dilluns 20 de 18 a 21 h

Mitjançant aquest formulari, et pots apuntar gratuïtament al taller musical que més t’interessi o bé fins i tot als tres. No oblidis portar-hi el teu instrument (la veu i el cos també compten!). Per a més informació pots contactar amb la Fundació Catalunya Voluntària (que té la seu a la Casa del Mar, al mateix carrer d’Albareda) a través dels correus dinamitzacio@catalunyavoluntaria.cat i tallers@catalunyavoluntaria.cat.