Nova fase de les obres del metro d'Espanya

20/01/2022 - 12:03

Del 25 de gener al 14 de febrer, l'entrada a la plaça d'Espanya des del carrer de Tarragona es redueix de cinc a quatre carrils per les obres d'ampliació de la vorera al voltant del nou ascensor que comunicarà el carrer amb el vestíbul de l'estació de metro.

La secció del carrer de Tarragona passa de cinc a quatre carrils en el tram d’incorporació a la rotonda de la plaça d’Espanya, quedant tres carrils per a la circulació més un carril bus. La restricció té lloc en el marc de les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de metro de la plaça d’Espanya.

Al costat Llobregat de la cruïlla del carrer de Tarragona amb la plaça s’ha instal·lat un ascensor que connectarà el carrer amb el vestíbul de l’estació. Aquest ascensor emergeix en un espai fins ara ocupat per la calçada, motiu pel qual ara es reurbanitza tot aquest entorn i s’amplia la vorera actual de davant de l’Hotel Catalonia Barcelona Plaza, per permetre l’accés al nou ascensor i alhora descongestionar aquest pas natural de vianants al voltant de la plaça.