El Camp de Futbol La Bàscula - Emilio Fernández estrenarà gespa

02/02/2022 - 19:17

L’Ajuntament de Barcelona, a través de l’Institut Barcelona Esports (IBE), està portant a terme un projecte de millora de 17 camps de futbol de la ciutat amb una inversió total prevista de 5,17 milions d'euros (IVA inclòs). Es tracta de substituir la gespa artificial de 13 camps de futbol, que en la majoria de casos té més de 12 anys i no està en bones condicions.

A La Bàscula – Emilio Fernández es renova la gespa del camp de futbol 11 i també del camp de futbol 7, amb una inversió total de 478.719,31 €. Es preveu que els treballs durin unes 14 setmanes, a partir del juliol.

Aquest pla d’actualització de gespes en 13 camps de futbol municipals respon a la voluntat de l’IBE de posar al dia instal·lacions esportives que per l’ús i el pas del temps necessitaven una actualització. De fet, es tracta d’instal·lacions de gespa artificial que es van col·locar fa més de 12 anys i que a hores d’ara és normal que necessitin una renovació. El canvi de gespa permetrà recuperar les millors condicions tècniques per a la pràctica del futbol.