Bústia oberta per a projectes artístics Temporals

09/03/2022 - 20:46

Fins al 29 d'abril es poden enviar projectes d'arts visuals a la bústia del programa Temporals. Els finalistes es programaran al 2023 a més de dos centres cívics, com ara Cotxeres de Sants o Casinet d'Hostafrancs.

A partir d’ara, si ets artista, gestor cultural, creador, curador, agent social, comunicador o educador d’àmbit local (Barcelona i àrea d’influència), pots presentar la teva proposta a la bústia de Temporals. Les propostes poden ser tant d’artistes o col·lectius com de comissariat, i poden estar emmarcades dins de qualsevol de les tendències de les arts visuals actuals: videoarts, arts plàstiques, fotografia, pràctiques digitals, performance, etc.

Es valoraran els projectes que plantegin temes vinculats a l’actualitat i permetin desenvolupar línies de pensament contemporani o que estableixin vincles entre diferents modalitats de coneixement. Cal tenir en compte que els projectes candidats a formar part de Temporals han d’estar pensats per implicar la comunitat més propera al centre cívic/cultural i que s’han d’ajustar als barris on s’ha de desenvolupar la itinerància del projecte expositiu.

Les propostes finalistes es programaran durant l’any 2023 en un mínim de tres centres cívics de Barcelona d’entre tots els que formen part del programa: CC Convent de Sant Agustí, CC Casa Elizalde, CC Cotxeres de Sants, CC Casinet d’Hostafrancs, CC Joan Oliver – Pere Quart, CC Pere Pruna, CC Guinardó, CC Sant Andreu, CC La Farinera del Clot, CC Can Basté, CC Navas, CC Baró de Viver i CC Pati Llimona.

La bústia romandrà oberta fins divendres 29 d’abril de 2022, a les 12 h. Pots consultar aquí tots els criteris de selecció així com adreçar-te a temporals@bcn.cat per qualsevol dubte o pregunta.