Talls especials de trànsit diumenge al matí

16/03/2022 - 17:26

Compte si aquest diumenge al matí heu de sortir amb el cotxe perquè a la Gran Via, la rambla de Badal o el carrer de Sants us podeu trobar amb restriccions no habituals. La Matinal Ciclista fa avançar a les 7 h el tall de trànsit del carrer de Sants, entre la rambla de Badal i el carrer d'Olzinelles, que habitualment es tanca a les 9 h per l'Obrim Carrers. Després, cap a les 11 h, el Ral·li Barcelona–Sitges de cotxes d'època travessa el districte per la Gran Via i la rambla de Badal, a la Bordeta, i hi provoca afectacions temporals al trànsit.

Amb motiu de la celebració de la Matinal Ciclista que organitza el Club Ciclista Catalunya–Barcelona, el carrer de Sants romandrà tallat al trànsit aquest diumenge, 20 de març, des de les 7 fins a les 15.30 h, des de la rambla de Badal fins al carrer d’Olzinelles, al barri de Sants.

Uns 60 cotxes i una dotzena de motocicletes d’època sortiran a les 10.30 h de la plaça de Sant Jaume per seguir el recorregut del Ral·li Barcelona–Sitges, que travessa el districte de Sants-Montjuïc per la Gran Via de les Corts Catalanes, la rambla de Badal i el carrer de la Constitució, per on segueix cap a l’Hospitalet. La Guàrdia Urbana facilita el pas de la caravana compacta retenint la circulació general a les cruïlles al pas dels participants, i efectuant durant una estona les desviacions que calgui.