Concurs de dibuix infantil de la Marina

30/03/2022 - 19:27

Setena edició del concurs infantil de dibuix per Sant Jordi adreçada a nens i nenes de 3 a 12 anys dels barris de la Marina. Hi ha quatre categories: de 3 a 5 anys, de 6 a 8, de 9 a 12 i alumnes de l'Escola Nostra Senyora de Montserrat. Els premis són packs complets de dibuix adaptats a cadascuna de les categories.

Els dibuixos es poden lliurar als centres cívics La Cadena i Casa del Rellotge de l’1 al 15 d’abril. Els dies 19 i 20 d’abril, podreu votar els 10 finalistes de cada categoria fent “M’agrada” a les imatges que es penjaran al Facebook de La Marina Viva. Ho organitza La Marina Viva amb la col·laboració de la Ludoteca Casa dels Colors, del Centre Cívic La Cadena i del Centre Cívic Casa del Rellotge, amb el suport del Districte de Sants-Montjuïc.

Bases
1. Podran participar-hi tots els nens i nenes de 3 a 12 anys.
2. Només es podrà lliurar un dibuix per persona i en format DIN A4 i es podrà realitzar amb qualsevol tècnica artística (collage, temperes, ceres…). En al revers del dibuix han de constar-hi les dades personals: nom i cognoms, edat, telèfon, escola, ludoteca o esplai.
3. El període d’entrega per participar serà de l’1 al 15 d’abril. Els dibuixos es podran lliurar al Centre Cívic La Cadena i al Centre Cívic Casa del Rellotge.
4. El jurat format per la Ludoteca Casa dels Colors, el Centre Cívic Casa del Rellotge i La Marina Viva valoraran i escolliran 10 dibuixos finalistes per cadascuna de les categories.
5. Aspectes a valorar: Llenguatges visuals, les formes, els elements d’expressió plàstica, el color, la llum i el volum, simetria i composició i els llenguatges integrats. Aquest es veuran alterats segons els criteris personals de cada membre del jurat i la seva capacitat d’entendre el dibuix.
6. Del 19 al 20 d’abril, podreu votar els 10 finalistes de cada categoria a través del Facebook de La Marina Viva, fent ‘M’agrada’ (fins les 00 h del dia 20 d’abril).
7. Els dibuixos finalistes de cada categoria s’exposaran al vestíbul del Centre Cívic Casa del Rellotge. Divendres 22 d’abril a les 18 hores es farà l’acte d’entrega dels premis. (Per concretar espai)
8. Un cop finalitzat el concurs tots els dibuixos participants es retornaran al seu lloc d’entrega. Els equipaments seran els responsables del material.
9. El fet de participar en aquest concurs implica l’acceptació d’aquestes bases.