Mostra literària de Sants-Badal

30/03/2022 - 21:41

La Xarxa Badal convoca un concurs literari en què poden participar veïns i veïnes del barri de totes les edats. Els poemes, contes o relats curts que s'hi presentin, fins al 18 d'abril, no han de durar més de cinc minuts el dia que siguin llegits en veu alta a la primera Mostra Literària de Sants-Badal. Poden ser tant en català com en castellà.

Els escrits, en format PDF amb totes les dades i documentació que demanen les bases, s’han d’enviar fins al 18 d’abril per correu electrònic a l’adreça dinamitzaciobadal@gmail.com.

Bases

1. Podran participar al concurs totes les persones veïnes del barri de Sants-Badal. S’establiran tres categories de participants: infantil, fins a 12 anys; juvenil, de 13 a 18 anys; i adults, de 19 en endavant.

2. El tema és lliure, però s’anima les persones participants a inspirar-se o escriure sobre el barri, o sobre experiències viscudes o imaginades al barri de Sants-Badal. Cada participant pot presentar un màxim de dos relats, no premiats ni publicats anteriorment. Quedaran excloses de la mostra literària totes les obres que no respectin a l’altre o puguin ser ofensives o poc respectuoses vers qualsevol col·lectiu.

3. Extensió: poemes, contes o relats curts que, llegits, no durin més de cinc minuts. Les obres s’han d’enviar a dinamitzaciobadal@gmail.com en format PDF. Hi han de constar nom, cognoms, telèfon de contacte i fotocòpia del DNI. En cas de ser menor de 18 anys, s’hi haurà d’incloure també l’autorització d’una persona adulta. Termini de presentació: 18 d’abril.

4. Protecció de dades: d’acord amb la normativa, les dades personals de concursants seran tractades per l’Ajuntament de Barcelona només per a la participació al concurs. Tret d’obligació legal, aquestes dades no seran mai cedides a tercers. Els i les concursants tenen dret a accedir, rectificar i suprimir les seves dades, així com altres drets sobre les mateixes. Es pot consultar informació addicional sobre protecció de dades al web de l’Ajuntament. Les dades restaran en actiu fins que se sol·liciti la baixa de les mateixes. L’encarregat de la gestió d’aquestes dades, com a gestor del projecte, és Lúdic3 SCCL (c. Diputació, 185, ppal. 1a, 08011 Barcelona) i el seu delegat de protecció de dades és Univer Iuris SL.

Més informació