Torna el Grec al Sec

04/04/2022 - 18:39

Dins la programació del festival Grec, del 29 de juny al 23 de juliol arriba la segona edició del Grec al Sec, un festival gastronòmic que celebra la diversitat de propostes que podem trobar al Poble-sec traslladant-les en format 'pop up' a la icònica plaça de Margarida Xirgu. Al Grec al Sec, el Grec posa la programació cultural i el Poble-sec, la restauració!

L’Institut de Cultura de Barcelona torna a unir forces amb el Districte de Sants-Montjuïc, l’Associació de Comerciants del Poble-sec Paral·lel, la xarxa de bars i restaurants Menja’t i Eat Street Barcelona, entre d’altres agents, per crear un punt de trobada entre la cultura i la gastronomia a la plaça de Margarida Xirgu en el marc del festival Grec. De moment, busquem restaurants del Poble-sec amb energia, cor, creativitat i nivell per portar les taules dins la plaça.

Les dates d’aquesta proposta de fusió del Grec Montjuïc amb la restauració del Poble-sec són: de dimecres a diumenge, dies 29/06-2/07, 6-9/07, 13-16/07 i 20-23/07. Els horaris estan pendents de confirmar:
• Dimecres i dijous, de 18.30 a 0 h.
• Divendres i dissabtes, de 18.30 a 1 h.

A la plaça hi haurà 40 taules de 4 persones + taules altes + taules per a grups, a més d’un punt d’aigua, un contenidor isotèrmic, un contenidor de magatzem i electricitat. Els restaurants seleccionats hauran de cobrir una part del cost de producció i muntatge amb 100 €/dia. L’any passat, a la primera edició del Grec al Sec, cada restaurant va vendre una mitjana de 400 racions a la setmana, a banda de beneficiar-se de la promoció durant tota la campanya de comunicació i dins la plaça.

Les candidatures es poden presentar fins al 10 d’abril a través d’aquest formulari en línia. Els participants seran escollits per un jurat independent que assignarà punts en funció de:
⇨ Proposta gastronòmica (fins a 10 punts).
⇨ Presentació de la marca (fins a 10 punts).
⇨ Sostenibilitat, ecologia i km0 (fins a 10 punts).
⇨ Experiència prèvia en esdeveniments gastronòmics (fins a 5 punts).