Dona sang a l’Escola Pràctiques o al Sortidor

03/05/2022 - 17:52

Després de l'èxit de les darreres campanyes de donació de sang a tots els barris de Sants-Montjuïc, el Banc de Sang i Teixits torna aquest dijous a Sants i al Poble-sec amb la col·laboració de dues escoles que s'han implicat en la campanya de recollida: la santsenca Escola Pràctiques i la poblesequina Escola Anna Ravell. L'alumnat ha creat aquests cartells per promoure-hi la participació. Per donar-hi sang, has de demanar cita prèvia a través del web:

  • Escola Pràctiques (c. Melcior de Palau, 138), de 9.30 a 13.30 h i de 15.30 a 19.30 h
    Cita prèvia
  • Centre Cívic El Sortidor (pl. Sortidor, 12), de 10 a 14 h
    Cita prèvia

Si dijous no pots, sempre pots donar sang un altre dia. Consulta els llocs on pots fer-ho i quan, al web del Banc de Sang i Teixits.

La donació de sang és un acte solidari i de participació ciutadana que beneficia el conjunt de la societat. I és que la transfusió de sang està indicada per al tractament de pacients que, en un moment determinat, presenten una mancança de components sanguinis que no pot ser substituïda per altres alternatives. Pot donar sang qualsevol persona sana entre 18 i 70 anys que pesi més de 50 quilos, tot i que hi ha uns quants factors que ho poden condicionar.