Escape Barri a la recerca d’àmfores plenes d’or

13/05/2022 - 15:56

Amb l'objectiu de fomentar la participació veïnal i crear xarxa entre els barris, divendres per la tarda, de 17 a 20 h, torna l'Escape Barri, un joc de pistes enllaçades entre els perfils d'Instagram d'una dotzena d'entitats i equipaments de Sants-Montjuïc que enguany també es podrà resoldre de forma presencial.

Per endur-te l’Escape Barri 2022, hauràs de trobar les àmfores plenes d’or guardades en un indret de Sants-Montjuïc al qual només arribaràs resolent els enigmes que t’aniran plantejant successivament una dotzena d’entitats de la Marina, Sants, Hostafrancs i la Bordeta a través de les xarxes i, per primera vegada, també de forma presencial.

Per participar a les dues modalitats del joc, no cal apuntar-se de forma prèvia. En tot cas, si vols participar-hi en línia has de tenir un perfil propi a Instagram. Al lloc web EscapeBarri.cat podràs demanar pistes.

El punt d’inici de la modalitat presencial és l’Espai Química Joves i el de la virtual, el perfil d’Instagram d’aquest equipament, @EspaiQuimicajoves.

Qui trobi abans les àmfores s’endú una Tablet Car SK8 i un dinar per a dues persones al Restaurant Can Coca. Qui resolgui el joc de pistes presencial rep un val de 25 € de productes a la FNAC. Finalment, qui quedi en segon lloc de la modalitat en línia aconsegueix una cafetera Delonghi Jovi Dolce Gusto i un altre dinar per a dues persones al Restaurant Can Coca. Entre tots els participants del joc se sorteja una experiència sorpresa per a dues persones.

Organitzen:
La Marina Viva
Federació d’Hostafrancs
Sants 3 Ràdio
Comissió de Festes de Badal Parcerisa i Quetzal

Amb la participació de:
Espai Jove La Bàscula
Espai Química Joves
Espai d’Adolescents La Clau
Esbart Ciutat Comtal
FAB Casa del Mig
Punt Multimèdia de la Marina
Punt Infojove de Sants-Montjuïc

Amb el suport de:
Districte de Sants-Montjuïc
Diputació de Barcelona
Centre Cívic Casa del Rellotge
Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta