Acció cívica de neteja al Parc de l'Espanya Industrial

16/06/2022 - 13:33

Cuidem Barcelona!

El Pla de manteniment Cuidem Barcelona, que es va posar en marxa l’octubre passat, continua desplegant-se per tota la ciutat amb diverses actuacions en tots els districtes per reforçar la neteja i el manteniment de l’espai públic. Aquest pla fomenta la corresponsabilitat amb la ciutadania i té com a objectiu reduir les actituds incíviques als carrers i places de la ciutat i millorar així la convivència.

En aquest context, les pròximes setmanes es realitzaran dues accions cíviques de neteja al districte de Sants Montjuïc que pretenen donar visibilitat a la importància i necessitat de la cura compartida de l’entorn més proper. 

El divendres 17 de juny, alumnes del Cicle Superior de Primària de l’escola Joan Pelegrí amb el suport dels operaris de neteja i el personal de Parcs i Jardins, sumaran esforços per millorar el manteniment del Parc de l’Espanya Industrial, un dels espais més emblemàtics del barri de Sants. En una acció conjunta de neteja al llarg del matí, l’alumnat prendrà consciència de com és d’important la cura compartida de l’espai públic i reflexionarà sobre quins són els residus que més es troben les persones que s’encarreguen de la neteja i com podem, entre tots, millorar el manteniment d’aquest espai.

Amb aquest mateix objectiu, el diumenge 3 de juliol es durà a terme una altra de les accions cíviques de neteja, aquest cop al Parc de Montjuïc (prop del camp de futbol la Satàlia). En aquest cas voluntaris i membres de l’entitat Cuidem Montjuïc, que regularment fan accions de neteja al Parc, i l’equip l’operaris de neteja i de Parcs i Jardins, col·laboraran per fer l’acció , remarcant així el valor de la participació de la ciutadania en el manteniment i cura de la ciutat i la millora de la convivència.  

Ben aviat us informarem de les novetats al voltant d’aquesta darrera acció i obrirem les inscripcions.

Cuidem Barcelona entre tots i totes