El Barcelona Summer Dance torna al Casinet d'Hostafrancs

21/06/2022 - 17:41

Si encara no saps què farás aquest estiu o què farà la teva canalla... arriba de nou aquest curs de dansa, obert a principiants de totes les edats i també a professionals.

L’estiu ja és a tots els centres cívics de Sants-Montjuïc i amb ell arriben un munt d’activitats per a tothom, entre elles les que ofereix l’acadèmia Barcelona Summer Dance al Casinet d’Hostafrancs, tant per a professionals que vulguin seguir practicant amb els professors més exigents o bé pels nens i nenes que vulguin moure el cos aquest estiu al so de la música contemporània i el ballet.

S’imparteixen més de 35 classes diàries i n’hi ha per a tots els nivells, des de nens a partir dels cinc anys fins a adults, joves i ballarins professionals. Els alumnes es poden inscriure per fer-hi classes durant una, dues, tres o quatre setmanes, o bé apuntar-se per fer el curs sencer.

Tots els professors per a classes de nivell professional són exballarins amb carreres internacionals, mentre que el professorat del nivell infantil han sigut, majoritàriament, alumnes de la mateixa escola des que eren nens.

Quan el Barcelona Summer Dance va ser fundat el 1990, oferia una sola classe de ballet diària orientada a ballarins professionals que volguessin seguir practicant durant l’estiu amb els millors professors. Des de llavors i durant els últims anys l’acadèmia ha evolucionat i s’ha convertit en una institució de dansa, esdevenint un punt de referència per ballarins, tant nacionals com estrangers, que escullen la ciutat de Barcelona per assistir a classes de ballet i contemporani amb els millors docents.

Més informació