Tall del carrer de Cal Cisó

06/07/2022 - 17:56

De l'11 de juliol al 12 d'agost al carrer de Cal Cisó es duen a terme les obres de connexió a la xarxa d'aigua calenta del nou edifici d'habitatges dotacionals del número 2 del carrer d'Ulldecona. El carrer de Cal Cisó queda tallat per aquestes obres, amb dos trams en atzucac per accedir als pàrquings des dels carrers d'Ulldecona i de Pontils.

El carrer de Cal Cisó només té un carril de circulació en sentit Besòs. Els treballs es realitzen amb tall de carrer i de la vorera de la banda muntanya, la que toca a l’edifici que ara es connecta a la xarxa d’Econergies. El trànsit es desvia cap al carrer d’Ulldecona, el passeig de la Zona Franca i el carrer dels Motors, per arribar de nou fins al de Pontils. Els vianants hauran de passar per la vorera de la banda mar del carrer de Cal Cisó.

Pels dos petits trams del carrer de Cal Cisó que queden en atzucac, a banda i banda de l’obra, es pot accedir als pàrquings dels números 50 (des d’Ulldecona) i 56 (des de Pontils). Aquests trams seran d’accés exclusiu per al veïnat i els vehicles d’emergència.