Vols pintar la façana principal de la Bàscula?

25/07/2022 - 09:30

L'Espai Jove La Bàscula obre una nova convocatòria adreçada a artistes fins a 35 anys per decorar la seva façana principal amb un nou mural. Fins al 21 de setembre podeu presentar-hi les vostres propostes a través del formulari de presentació que trobareu al final d'aquesta notícia. La proposta guanyadora s'endurà 2.000 €.

L’objectiu principal d’aquesta iniciativa és donar visibilitat a aquest espai jove, amb un mural que atorgui identitat i singularitat a l’equipament.  El 2020 el Rughi va realitzar un colorista mural a una de les façanes laterals, que fa visible l’equipament des de la distància. Ara és el moment d’intervenir la façana principal, la que dona l’acollida als visitants, per fer de l’equipament un espai proper al públic jove, als veïns i veïnes i a totes les persones usuàries o potencials usuàries que passin per la zona.

La convocatòria està oberta a artistes de menys de 35 anys de diferents disciplines i s’hi pot participar de manera individual i col·lectiva. Cada persona i col·lectiu pot presentar un màxim de dues propostes, l’estil i la tècnica de les quals serà lliure, però en les que necessàriament ha d’incloure les lletres “Espai Jove La Bàscula” com a part de l’obra. L’artista o col·lectiu seleccionat percebrà 2.000 €, i les despeses de material i infraestructura tècnica aniran a càrrec de l’organització de l’espai.

Els projectes presentats s’exhibiran durant tres setmanes en diversos espais de trobada dels joves del barri de la Marina que podran votar la proposta que més els agradi. El resultat de les votacions tindrà un pes d’un 50% en el procés de selecció de la proposta.

El jovent tindrà també un paper destacat en la intervenció mural. A banda de materialitzar la proposta guanyadora, també podran formar part del jurat que tindrà un pes del 50% restant en el procés de selecció.

Murbas es tracta d’un projecte impulsat per l’Espai Jove La Bàscula que compta amb el suport de Difusor, associació amb una àmplia experiència en accions murals.

Per participar a la convocatòria has d’omplir el formulari en línia que trobareu aquí i enviar la documentació que s’especifica a les Bases al correu electrònic info@labascula.cat.