Obres als carrers A, 2 i 3

15/09/2022 - 11:13

Fins al novembre, al polígon industrial de la Zona Franca es duen a terme les obres de reconstrucció de la vorera del carrer A, d'urbanització del parc del carrer 2 i de construcció d’una mitjana amb palmeres al carrer 3. Les primeres fases d'aquestes actuacions de millora de l'espai públic, que van arrencar el 7 de març, així com les corresponents afectacions a la mobilitat, s'han allargat aquest estiu.

• Remodelació de la vorera de la banda muntanya del carrer A, des del nus d’incorporació de la ronda del Litoral fins a la rotonda del carrer 3. Es tracta d’un tram d’1,66 km de vorera que passa davant de les instal·lacions de la Guàrdia Urbana, els Bombers, Seat, Vokswagen, Audi i diverses empreses del Parc Logístic de la Zona Franca. Els treballs es realitzen amb l’ocupació d’un dels tres carrils de circulació del carrer A en sentit Llobregat. Del 7 de març al 28 d’octubre.

• Construcció d’una mitjana enjardinada amb palmeres al carrer 3. La nova mitjana substituirà la fila de tanques de formigó de tipus New Jersey que fins ara separava els dos sentits de circulació. Mentre durin les obres, s’ocuparà un carril de circulació per sentit, que quedarà aïllat precisament per tanques New Jersey. El pas de vianants que creua el carrer es mantindrà operatiu en tot moment. Del 30 de juliol al 14 de novembre.

• Enjardinament del parc existent al carrer 2, per tal de fer-ne un veritable parc urbà. Aquesta obra no té afectació als carrils de circulació, itineraris de vianants o carril bici. Del 19 de setembre al 28 d’octubre.