Tall del lateral de la Gran Via a Hostafrancs

28/09/2022 - 21:45

El carril lateral de la Gran Via en sentit Llobregat estarà tallat els dies 12 i 30 d'octubre per l'execució d'una rasa necessària per al pas d'uns cables de comunicacions.

El lateral de la Gran Via en sentit Llobregat estarà tallat de 9 a 20 h des de l’inici a l’altura de la carretera de la Bordeta fins passat el carrer de Sant Roc, que és on s’ha d’obrir la rasa creuant la calçada. A tot aquest tram només podran accedir els vehicles d’emergències i els del veïnat. Dels pàrquings del tram comprès entre Sant Roc i Farell només es podrà sortir, però entrar-hi.

La rasa s’obre dimecres 12 d’octubre i, tot i que l’endemà quedarà tapada per reobrir aquesta calçada, diumenge 30 d’octubre, caldrà tornar a tallar aquest lateral de la Gran Via per reposar-hi tot el paviment.

Les obres consisteixen a renovar la canalització subterrània per garantir el pas de sistemes municipals de comunicacions necessaris per garantir, ara, el funcionament del nou radar de control de velocitat a l’altura del carrer de Sant Roc.