Curs de neteja ecològica

29/09/2022 - 09:58

Barcelona Activa i el Districte de Sants-Montjuïc, en col·laboració amb la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec i CoopNet, ofereixen aquesta tardor un curs formatiu subvencionat en neteja ecològica adreçat a persones de més de 18 anys empadronades o residents al districte i, en particular, al Poble-sec.

El curs està concebut per millorar la ocupabilitat i la qualificació professional i afavorir el desenvolupament personal i social de l’alumnat i inclou 140 hores de formació en neteja, 40 hores de formació en competències sociolaborals i 45 hores d’experimentació laboral.

Totes aquelles persones que estiguin interessades en participar al curs o assistir a les sessions informatives, ja poden preinscriure’s. Per fer-ho, només han d’enviar un correu electrònic a ocupabilitat@poblesec.org  o trucar al tel. 632 05 71 20 tot preguntant per Ana Muñoz Carrasco.

Les sessions informatives del curs es realitzaran al Centre Cívic Albareda (c. Albareda, 22) el 4 d’octubre a les 9.30 i el 5 d’octubre a les 12 h.

Les classes teòriques del curs comencen el 17 d’octubre i no finalitzen fins al 22 de desembre. Pel que fa als horaris, les classes es faran de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h al Centre Cultural Albareda i a la seu de Coòpolis (recinte de Can Batlló). Per poder seguir el curs, cal tenir un bon domini del castellà i o el català. La part pràctica del curs es realitzara de gener a març de 2023.