Ink Fest: il·lustració, disseny i art urbà

07/10/2022 - 18:10

Que a la Marina n'hi ha molt, d'art, és inqüestionable. Ho veiem a les escoles i centres culturals, als comerços, en qualsevol cartell o a les xarxes socials... Per reunir un bon grapat d'aquests artistes, la Marina Viva organitza el 23 d'octubre, de 10 a 14 h a la plaça de la Marina, el primer Ink Fest que se celebrarà als barris.

Al llarg d’aquest matí de diumenge, en aquesta mateixa plaça es trobaran més de 20 artistes del món de la tinta, que ompliran l’espai d’art. Hi podrem gaudir d’exposicions, tallers, mercats i tota mena d’activitats de disseny gràfic, tatuatge, il·lustració, pintura, stencils, lettering, 3D… Les activitats s’adrecen a tots els públics, hi haurà música amb el DJ Entretela i el matí acabarà amb el vermut’Ink a càrrec de L’Engranatge:

• De 10 a 14 h, mercat, exposicions i photocall
• De 10 a 13 h, tallers per a infants, joves i adults: pop up, Il·lustració, lettering, fotografia, tatuatge, cianotípia, dibuix, henna, 3D, estampació, pintura, sketching, art mural i textures. No cal inscripció prèvia.
• D’11 a 14 h, música amb DJ
• De 12 a 14 h, vermut’Ink

Organtizat per la Marina Viva amb el suport del Districte de Sants-Montjuïc i el patrocini de Grafitex. Hi participen @jansen_sar@aurora_popup@moodybymo@gwyllionart@maduiixa@evabaann@blutropik@ru_rogerfont@bonitasdelnorteceramicas@raulcuencaalonso@m_enamorau@tukiilustracion@ceramist_mar@puntmultimedia_lamarina@asociacionguineocatalana – Artistes de la Marina – Ass. Josur Attawasol Intermed – @aglufo42@anabel.derey@miriamjave_photography@yustarts@fedehostafrancs@unioentitatslamarina@7ringslamarinazf@labascula038@sants3radio@col.legialfageme@olga_Meer