Així serà la façana principal de La Bàscula

02/11/2022 - 18:39

La proposta de l'artista xilè Malpegados és la guanyadora del concurs MurBas per triar el mural de la façana principal de l'Espai Jove La Bàscula. Entre el 7 i el 20 de novembre es duen a terme els treballs de plasmació de l’obra a la façana, que comptarà amb un espai per a la participació dels joves que ho desitgin. La nova façana de La Bàscula s'inaugura dissabte 26 amb un acte obert i participatiu de 12 a 13.30 h.

Finalment, Malpegados és l’autor del mural de la façana principal de La Bàscula. Joves de l’entorn de l’Espai Jove de la Marina i el jurat professional han escollit la proposta colorista de l’artista xilè com el mural que més encaixa a l’edifici, d’entre les onze propostes presentades al concurs Murbas.

Un cop pintat el disseny sobre la façana, l’obra s’inaugura dissabte, 26 de novembre, a les 12 h. Durant aquest esdeveniment comptarem amb la presència de l’autor del mural, que ens explicarà el procés de creació, així com les actuacions de l’alumnat del taller de batucada i de les alumnes del taller de dansa moderna de La Bàscula. La música anirà a càrrec del jove DJ Bielus. Hi haurà també un espai de graffiti, on tothom podrà plasmar la seva creativitat o utilitzar unes plantilles predissenyades.

La convocatòria MurBas i tot aquest procés han comptat amb el suport de l’associació especialitzada en art urbà Bmurals. Amb l’obra de Malpegados a la façana principal, La Bàscula comptarà amb dos murals de grans dimensions als seus murs. El 2020, el Rughi va pintar el mural de la façana que dona al carrer dels Ferrocarrils Catalans.