La Marina Tapea

03/11/2022 - 08:27

Del 4 de novembre al 2 de desembre, l'Associació de Comerciants de la Marina celebra la desena ruta de la tapa. Cinc divendres en què, de 19 a 23 h, podeu gaudir descobrint les originals tapes que la desena d'establiments col·laboradors ens tenen preparades, per tan sols 3,45 € cada tapa amb beguda (canya de cervesa, copa de vi o refresc).

En qualsevol d’aquests bars i restaurants podeu aconseguir el vostre passaport de La Marina Tapea, per anar-lo segellant a cada establiment quan hi tasteu la seva tapa. Voteu les vostres tapes preferides i dipositeu els passaports completats als mateixos bars i restaurants. Un cop finalitzada la ruta, es farà el recompte de vots i s’atorgarà un reconeixement a les tapes més votades. També es farà el sorteig d’un xec regal de 200€ per bescanviar en establiments associats entre els clients que hagin fet la ruta completa.

Organitzat per l’Associació de Comerciants de la Marina, amb la col·laboració de La Marina (premsa|102.5 FM|.cat), La Marina Viva i el suport d’Aigües de Barcelona, el Districte de Sants-Montjuïc, l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.