Talls dels carrers de Sant Roc i del Farell

17/11/2022 - 13:15

Les canalitzacions sota la calçada per connectar el nou radar de velocitat obliguen a tallar la circulació de vehicles a les cruïlles dels carrers de Sant Roc i del Farell amb la Gran Via de les Corts Catalanes (lateral Hostafrancs) en diversos dies entre el 21 i el 28 de novembre.

El carrer de Sant Roc, que és de doble sentit, es talla a la circulació dilluns 21 de novembre a partir de la Gran Via. La circulació en sentit muntanya es desvia a través de la carretera de la Bordeta o del carrer del Farell. El desviament sentit mar serà per la carretera de la Bordeta i el carrer del Moianès. Entre la carretera de la Bordeta i la Gran Via, el carrer de Sant Roc queda en atzucac, amb accés exclusiu dels vehicles d’emergència i del veïnat. Dilluns a la nit, la rasa quedarà coberta amb planxes metàl·liques per permetre el pas de vehicles durant tota la setmana, fins dilluns següent, 28 de novembre, en què el carrer tornarà a estar tallat per reposar-hi el paviment.

El carrer del Farell romandrà tallat a la circulació a partir de la Gran Via des del dimarts 22 fins al divendres 25 de novembre. El desviament de la circulació sentit muntanya serà a través de la carretera de la Bordeta o el carrer de Sant Roc. Entre la carretera de la Bordeta i la Gran Via, el carrer de Sant Roc queda en atzucac, amb accés exclusiu dels vehicles d’emergència i del veïnat.