Les propostes guanyadores del Pedrera 3.8 són...

28/12/2022 - 13:33

Jaune Emma, Malánima i Sybille's on Jupiter són les 3 propostes seleccionades de la 5a edició del Pedrera 3.8, el programa d'acompanyament musical a joves talents emergents del districte de Sants-Montjuïc organitzat per l'Espai jove la Bàscula i el Centre Cultural Albareda,

JAUNE EMMA
Cantautora i artista plàstica, transforma records en cançons i parla sobre el que calla (però sent) la generació Z. La seva música està plena de color i abraça la nena interior, a la que li permetien plorar, cridar i jugar. Publicarà Chronos, un EP en el que narra la quotidianitat a través d’una sonoritat a mig camí entre el bedroom pop i l’indie rock.

MALÁNIMA
Àngel Gómez narra les seves vivències acompanyat de la guitarra, on melodies del flamenc i versos d’autors com Kiko Veneno o Pata Negra es barregen amb sons de música urbana i ritmes llatins. Un projecte de música urbana on hi conflueixen la rumba, el reggaeton, el rock espanyol, el flamenc, el drum’n’bass i la cançó d’autor. La barreja d’estils i l’ús del menorquí i el castellà dota a la música d’una essència única i trencadora.

SYBILLE’S ON JUPITER
Grup nascut a Barcelona a principis de l’any 2020 format per Andrea González (bateria), Jan Domènech (teclat), Marc García (baix i veu) i David Adelantado (guitarra i veu), graduats de superior al Conservatori Del Liceu. Presenten un so caracteritzat per la barreja entre diferents estils amb frescor i la cerca de textures, com l’harmonia del jazz amb el concepte compositiu i l’estil de la música independent, que alhora conté tints de la música ambiental i experimental.

El programa d’acompanyament inclou:

  • Sessions de tutoria i assessorament musical per part del productor Miguel Zamarripa.
  • Una Residència a bucs d’assaig.
  • Pràctica de gravació de maqueta en estudi.
  • Preparació del directe.
  • Formació en comunicació, management i gestió legal i econòmica dins del sector.
  • Actuacions als dos equipaments i possibilitat de ser programats en diferents esdeveniments culturals del districte.