Rehabilitació del col·lector de la riera d'Escuder

05/01/2023 - 13:32

Les obres de rehabilitació del col·lector del clavegueram sota la riera d'Escuder provocaran talls de trànsit de diversos trams d'aquest carrer, entre el carrer de Sants i el de Pavia, entre el 9 de gener i el 12 de maig.

Els treballs es realitzaran a l’interior del col·lector, però mentrestant caldrà tenir oberts els pous de registre corresponents. També se’n construiran alguns de nous. Aquestes setmanes, en l’horari habitual de treball a l’obra de dilluns a divendres, hi haurà com a mínim tres pous oberts a la vegada.

La riera d’Escuder és un carrer de vianants, però normalment els vehicles hi poden circular a velocitat reduïda en sentit muntanya (del carrer de Pavia cap al carrer de Sants). Mentre s’hi dugin a terme aquestes obres de rehabilitació del col·lector, estarà tallada o restringida la circulació en un d’aquests tres trams:

  1. Del 9 de gener al 24 de febrer, en horari habitual de treball de 8 a 16 h, ocupació del carrer per l’execució de dos nous pous i rehabilitació del col·lector entre el carrer de Sants i el de Cáceres. La circulació de vehicles es desvia per aquests carrers i el de Sant Medir.
  2. Del 27 de febrer al 31 de març, en horari habitual de treball de 8 a 16 h, ocupació del carrer per les tasques rehabilitació del col·lector entre el carrer de Cáceres i el de Daoíz i Velarde. La circulació de vehicles es desvia per aquests carrers i la rambla de Badal.
  3. Del 3 d’abril al 12 de maig, en horari habitual de treball de 8 a 16 h, ocupació del carrer per l’execució de dos nous pous i rehabilitació del col·lector entre el carrer de Daoíz i Velarde i el de Pavía. En aquest tram, el col·lector passa per sota d’edificacions existents. Les afectacions a la mobilitat es dividiran per pous de registre i carrers:
    • Pou ubicat a la cruïlla de Daoíz i Velarde: es mantenen les afectacions del tram 2, amb tall total de carrer i desviament marcat durant l’horari laboral.
    • Pou ubicat al carrer de Canalejas: ocupació només d’una part de la calçada, mantenint una amplada de pas per a vehicles de 2,50 m.
    • Pou ubicat al carrer de Pavía: ocupació només d’una part de la calçada, mantenint una amplada de pas per a vehicles de 3,50 m.

Tot i els talls al llarg del carrer, es garanteix sempre l’accés exclusiu de veïns i serveis, com ara els vehicles de neteja i recollida d’escombraries.