La Sindicatura, al Poble-sec

17/01/2023 - 19:24

Dijous 26 de gener, a les 18 h a la Biblioteca Poble-sec - Francesc Boix, el síndic de greuges de Barcelona presenta la institució i escolta els reclams del veïnat sobre els serveis municipals.

La Sindicatura de Greuges defensa els drets fonamentals i les llibertats públiques de la ciutadania, resident o no, a la ciutat de Barcelona. Per fer-ho, supervisa l’actuació de l’administració municipal i dels serveis públics que en depenen, especialment tot allò que fa referència als drets i llibertats establerts en la Carta Europea de Salvaguarda dels Drets Humans a la Ciutat.

Amb el programa La Sindicatura, a prop teu, el síndic de greuges de Barcelona, David Bondia, es desplaça als equipaments municipals amb la seva adjunta, Eva G. Chueca, i el seu cap de gabinet, Oriol Puig, per acostar-se a la ciutadania de tots els barris, explicar què és la Sindicatura i, en definitiva, posar facilitats perquè el veïnat s’hi adreci.

Dijous 26 de gener a les 18 h seran a la sala d’actes de la Biblioteca Poble-sec – Francesc Boix (c. Blai, 34) i atendran els vostres reclams. La sessió serà moderada per la periodista Elisenda Colell, d’El Periódico.