Concurs pel cartell del FirEntitats

19/01/2023 - 11:59

Fins al 10 de març es poden presentar propostes de cartell per a la 22a edició de FirEntitats, la gran festa de les associacions, entitats i col·lectius de Sants, Hostafrancs i la Bordeta, que tornarà a convertir aquests barris en un formiguer d’activitats, tallers, estands, actuacions… El premi són 300 euros i l'edició de l’obra guanyadora en la difusió de FirEntitats.

La participació és oberta tant a professionals com a artistes novells. Els participants han de fer arribar de forma individual o col·lectiva un disseny, original i inèdit.

El format dels cartells serà de 14,5 cm d’ample x 42 cm d’alt, i s’hauran de presentar en format digital, ja sigui en suport CD o llapis de memòria, acompanyats d’una impressió amb aquestes mides i en orientació vertical (ja sigui en un full o en format rígid).

Cal incloure les frases “22a edició”, “Firentitats”“6 de maig de 2023 d’11 a 19.30 h” i cal preveure un espai per posar el lema que triï la comissió del Firentitats. L’organització farà servir el cartell guanyador per promocionar el FirEntitats sobre qualsevol format.

L’organització es reserva els drets de reproducció del cartell guanyador, que seran cedits en exclusiva per l’autor o autora.

El jurat estarà format per la comissió organitzadora del FirEntitats. El jurat es reserva la potestat, si és necessari, de seleccionar prèviament els dissenys admesos a concurs, així com de deixar-lo desert.

El termini de presentació d’originals serà fins al 10 de març de 2023. S’hauran de presentar a les Cotxeres de Sants (Sants, 79), dins de l’horari de la secretaria: matins de dilluns a divendres de 9.30 a 14 h, tardes de dilluns a dijous de 16.30 a 19 h.

Els i les concursants podran actuar sota pseudònim. Hauran de lliurar l’obra juntament amb un sobre tancat on constin les dades personals de l’autor o autora (nom, adreça, telèfon, DNI i correu electrònic).

El veredicte del concurs es farà públic el 20 de març de 2023 al web del Centre Cívic i a les xarxes socials. Les obres presentades estaran a disposició dels seus autors a partir del 20 de març del 2022 a la secretaria del Centre Cívic de les Cotxeres de Sants, i es guardaran fins al dia 16 de juny de 2022, passada aquesta data ja no estaran a disposició de ningú. La participació en el concurs suposa l’acceptació d’aquestes bases.

Més informació