Nous talents musicals a l'escenari del Sortidor

07/02/2023 - 14:28

Música Z apropa els coneixements de l’alumnat de les escoles superiors de música Jam Session, Taller de Músics i Conservatori Superior de Música del Liceu als escenaris de nou centres cívics de Barcelona, entre els quals hi ha el Sortidor, on entre el febrer i el març podreu gaudir d'aquestes quatre experiències musicals properes i compartides.

Per als músics, actuar davant del públic és una part fonamental del procés d’aprenentatge i adquisició d’experiència. Per al públic és una oportunitat per conèixer com es formen els futurs talents, així com descobrir la diversitat d’estils i llenguatges musicals. Aquests són els quatre concerts dels que podeu gaudir al Centre Cívic El Sortidor. Reserveu-hi la vostra entrada gratuïta!

Pina Pintado & Mimi Robin, cantautores del Taller de Músics
Dijous 9 de febrer a les 19 h
Pina Pintado és una cantautora d’estil pop que busca expressar amb la música allò que les paraules no poden fer per si soles, tant en anglès com en castellà i català. La Mimi Robin és una cantautora que, gràcies a la seva estada a Escòcia, escriu cançons pop folk que ens transporten a l’escena musical britànica amb calidesa i honestedat. Reserves.

The Leftlovers, formació instrumental i vocal del Taller de Músics
Dijous 16 de febrer a les 19 h
Quatre veus, saxòfon, violí, piano, baix elèctric i bateria amb un repertori eclèctic que va des del rythm & blues a les melodies de musicals, passant per soul, jazz i, fins i tot, ska. La presentació és una mostra de la pluralitat estilística de les músiques actuals i la importància de la tímbrica per sobre d’altres elements que intervenen en l’arranjament. Reserves.

Trio Tarsis de guitarres flamenques, Centre Superior de Música del Liceu
Dijous 16 de març a les 19 h
Les obres originals del concertista, compositor i pedagog de reconegut prestigi internacional Manuel Granados són la base del programa d’aquest trio, que presenta un recorregut per diverses formes compositives de la guitarra solista i els primers guitarristes flamencs. Reserves.

Júlia Català & Laura Xiu, cantautores del Taller de Músics
Dijous 30 de març a les 19 h
Català és una cantant i compositora que publica el seu primer EP, titulat Blau,
en referència a l’expressió anglesa to feel blue, com a sinònim de melancolia. El seu treball, en català i anglès, mostra el món interior de la compositora parlant de les seves pors i inseguretats. Xiu estudia al Taller de Músics després de dedicar-se a la interpretació. La seva mostra presenta un recull de cançons on es barregen els estils clàssics amb un so més nou i urbà. Reserves.