Mostra d’Ocupació de La Marina

28/04/2023 - 12:36

Iniciativa per fomentar l’ocupació i la millora de l’ocupabilitat a La Marina.

El passat 27 d’abril, a la Sala Pepita Casanellas, es va dur a terme la Mostra d’ocupació de La Marina. Els objectius de la Mostra són posar en contacte empreses de La Marina que cerquin personal amb persones del barri que busquin feina, així com fomentar el treball en xarxa entre empreses i entitats sociolaborals del barri.

Hi van assistir 5 empreses (Bauhaus, Vi Serveis, Hotel Leonardo, Fundació Dau i Fundació Cares) i 42 persones ateses per entitats i recursos públics sociolaborals de La Marina. A la Mostra es van presentar les empreses, explicant la seva activitat i els perfils professionals als que ocupen, es va realitzar una petita activitat sobre eines i tècniques per a afrontar les entrevistes i, finalment, les empreses van realitzar entrevistes ràpides (speed dating) a les persones assistents.

La jornada va ser molt satisfactòria tant per a les persones assistents com per a les empreses i en el marc de la Taula Socioeconòmica de la Marina, espai des del qual s’organitzava la Mostra, es debatrà com donar continuïtat a aquesta iniciativa.

La Taula socioeconòmica de La Marina és un espai que agrupa entitats i recursos públics sociolaborals de La Marina de Port i de La Marina de Prat Vermell, l’Administració pública (Districte i Barcelona Activa) i algunes empreses.