Vine a recollir escombraries el Dia Internacional del Reciclatge!

03/05/2023 - 15:43

HORA DE FER NETEJA!

El pròxim 17 de maig en commemoració al Dia Internacional del Reciclatge, impulsem des de Joves de Sants-Montjuïc una recollida d’escombraries per tots els joves, al Parc de l’Espanya Industrial a les 17 h de la tarda.

Juntament en col·laboració amb l’Associació Streetball Barcelona Sants, que desenvolupen la seva activitat en aquest parc des de fa 13 anys. Són coneixedors i usuaris de l’entorn, a més de fomentar hàbits saludables dins la població jove del barri.

No tinguis dubtes, recollir escombraries té aspectes positius com:

  • Reforçar la responsabilitat ambiental i tenir cura del medi ambient. Amb un simple gest, pots ajudar a mantenir el parc net i evitar residus que puguin afectar a la flora i fauna de l’entorn.
  • Millorar la comunitat. Els parcs tenen com a objectiu proporcionar un espai verd i fresc. Formar part de la recollida, ajuda a mantenir un ambient saludable per tots.
  • Col·laborar en equip. Actuar junts amb un objectiu comú, t’ajuda a aprendre, a cooperar i a millorar la comunicació afectiva.
  • Recollir escombraries augmenta la consciència social i la responsabilitat cívica. Una activitat tan fàcil t’ajuda a entendre la importància del teu paper en la comunitat, i motivar-te a aprendre mesures positives per millorar el teu entorn.

T’esperem!

Per participar hauràs de fer-nos arribar un correu a dte03_pijsantsmontjuic@bcn.cat indicant el teu nom i cognoms, i el teu interès en forma part d’aquesta activitat.