A la Marina ens cuidem

08/06/2023 - 13:18

A La Marina Ens Cuidem és un programa destinat a persones del barri en situació d'atur o precarietat laboral. Dissenyat, avaluat i finançat per l'Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB), està organitzat per la Taula de Salut Comunitària de la Marina i gestionat per la Unió d'Entitats.

Expressió teatral i improvisació
Dimecres 7, 4 i 21 de juny, de 10 a 12 h, al Centre Cívic Casa del Rellotge
Et convidem a explorar els tresors de l’escolta, de l’espontaneïtat i de la creativitat. Despleguem les riqueses de l’expressió corporal, emocional i verbal. Ens obrim al gust del joc escènic! No es necessita experiència prèvia.

Improvisació i clown
Dijous 29 de juny, 6 i 13 de juliol, de 17 a 19 h al Centre Cívic La Cadena
Et convidem a despertar, pas a pas, la teva sensibilitat juganera i creativa, a acollir la innocència del clown i la teva autèntica senzillesa. No es tracta de fer riure costi el que costi, sinó de jugar amb el que hi ha en el moment present. No es necessita experiència prèvia.

Si esteu interessats o interessades en alguna de les activitats anteriors us podeu inscriure de forma presencial a la seu de la Unió d’Entitats de la Marina (c. Mare de Déu de Port, 363), per telèfon al 621 34 00 52 o per correu electrònic a  alamarinaenscuidem@gmail.com.