Obres a les nits al túnel de Badal

14/06/2023 - 17:49

Fins al 24 d'agost caldrà tallar a les nits, de 22.30 a 5.30 h aprox., el carril dret del sentit de pujada de la ronda del Mig i l'accés des del carrer de Sants, que és on s'hi fan obres de reforç estructural. Les tasques de formigonat de l'estructura també obligaran a tancar aquest accés dissabte 5 d'agost.

La gran majoria de les tasques es realitzen tots els dies en horari nocturn per tal d’interferir el mínim possible al trànsit. Aquests talls nocturns comencen a les 22.30 h tallant l’accés al túnel de Badal des del carrer de Sants. Seguidament es talla el carril dret de la ronda des des de la boca sud (pl. Ildefons Cerdà). Es manté la incorporació que hi ha poc després del carrer de la Constitució, així com les sortides de la travessera de les Corts i de l’avinguda Diagonal. Cap a les 5.30 h es reobre l’accés del carrer de Sants i es restableix tota la circulació pel túnel.

Finalment, el tall del carril dret de la ronda del Mig i l’accés des del carrer de Sants que s’havia de fer el 5 de juliol no s’haurà de fer ja que s’ha pogut fer el formigonat de l’encofrat.