Activitats per a tothom de 12 a 18 anys

21/06/2023 - 12:10

S’apropen les vacances i el bon temps, i això vol dir que arriben les activitats Estiu Adoles100! A tot Barcelona hi trobaràs més d’un centenar de sessions i tallers gratuïts per a tots els gustos, pensats per a joves d’entre 12 i 18 anys. Una desena són als barris de Sants-Montjuïc: a la Casa del Mig, el Parc de l'Espanya Industrial, La Bàscula, Cotxeres de Sants, La Colombina i Climbat!

Aquestes activitats es duen a terme entre els dies 26 de juny i 14 de juliol. Al districte de Sants-Montjuïc hi ha un total de deu esdeveniments repartits en els diversos barris perquè els adolescents puguin gaudir i aprendre alhora:

  • Mou-te: taller d’acrobàcies – Iniciació a les acrobàcies aèries (teles i trapezi) i acrobàcies de terra de la mà de les companyes de La Colombina (c. Rector Triadó, 13-15, Hostafrancs). Dijous 6 de juliol de 17 a 19 h.
  • Escalem Sants! – Taller d’escalada al Climbat de la Foixarda (Montjuïc). Enfila’t ben amunt! Divendres 13 de juny de 10 a 11.30 h.
  • Tròpic Sants III – Tercera edició d’aquesta festa amb tallers diversos com grafiti, art, salsa i esports variats, entre d’altres. Divendres 7 de juliol de 10 a 14 h al Joves de Sants-Montjuïc (Parc de l’Espanya Industrial, Sants).
  • Menstrual Zero Waste – Descobreix com funciona el teu cicle menstrual mentre fem una compresa de tela. Dilluns 10 de juliol de 17 a 19.30 h al Joves de Sants-Montjuïc (Parc de l’Espanya Industrial, Sants).
  • Bateria per un dia – Vols començar a aprendre la tècnica de la bateria? Aquest instrument el crida l’atenció? No perdis l’oportunitat i participa en aquest taller d’Iniciació a la bateria a l’Espai Jove La Bàscula (c. Foc, 128, la Marina). Dimarts 4 de juliol de 17 a 19 h.
  • Preparem-nos per l’Orgull – Activitat multidisciplinària per l’Orgull: taller de pancartes per anar a la manifestació, taller de maquillatge queer i un joc interactiu. Dimecres 28 de juny de 10 a 13 h al Joves de Sants-Montjuïc (Parc de l’Espanya Industrial, Sants).
  • Renova la teva roba! – Dona-li una segona vida a la roba que ja no et poses amb els teus dissenys preferits. Aprendrem a vectoritzar una imatge i estampar-la a la roba. Dimarts 11 de juliol de 17 a 19.30 h al Fab Casa del Mig (Parc de l’Espanya Industrial, Sants).
  • Il·lumina’t: fem una làmpada amb tall làser – Dissenyem làmpades de metacrilat de colors, fetes amb tall làser. Dijous 13 de juliol de 17 a 20 h al Fab Casa del Mig (Parc de l’Espanya Industrial, Sants).
  • Bacatriu (ballarina, cantant i actriu) – Tastet de tres disciplines artístiques (cant, dansa i teatre) a càrrec d’un grup motor del batxillerat escènic de l’Institut XXV Olimpíada. Dimarts 27 de juny de 10 a 13 h al Centre Cívic Cotxeres de Sants (c. Sants, 79).
  • Sigues un Globetrotter: freestyle – Activitat d’acrobàcies amb pilotes de bàsquet a càrrec de Streetball BCN Sants. Aprendrem nous trucs i coneixerem on podem practicar aquest esport al barri. Dimecres 12 de juliol d’11 a 13 h al Joves de Sants-Montjuïc (Parc de l’Espanya Industrial, Sants).

No deixis que t’ho expliquin! Si vols viure un estiu total:

  1. Consulta el programa complet d’activitats d’estiu per a adolescents i escull les teves preferides.
  2. Reserva plaça tal com s’indica a la descripció de cada activitat. A excepció d’algunes activitats puntuals, la inscripció es pot realitzar a través d’aquest formulari en línia.

Alerta! Els i les menors d’edat, necessiteu adjuntar l’autorització paterna, materna o del vostre tutor o tutora legal.

Per resoldre qualsevol dubte o consulta, no deixis de contactar per correu amb joves@bcn.cat o per missatge de WhatsApp al 662 333 350.