Campionat del Món d'Alpí en Línia a tocar de l'Anella Olímpica

29/06/2023 - 08:08

Del 5 al 9 de juliol, el passeig Olímpic i el del Migdia romanen tancats a la circulació per la celebració del Campionat del Món d'Alpí en Línia, organitzat per la Reial Federació Espanyola de Patinatge. Els millors patinadors del món baien pel passeig del Migdia a tota velocitat competint a les proves d'Eslàlom Gegant Individual i per equips, Combinada, Eslàlom Individual i per equips, i Eslàlom Paral·lel. Al passeig Olímpic, girant cap amunt en direcció a l'Estadi, hi ha la zona de desacceleració.

La competició té lloc entre dijous 6 i diumenge 9 de juliol, però les tasques de muntatge del circuit obliguen a tallar el passeig Olímpic i el del Migdia, des de l’encreuament amb el carrer de Can Valero, a partir de les 4 h de la matinada de dimecres. Queden bloquejades les entrades al Cementiri (pel darrere) i al viver del passeig del Migdia, però es garanteix l’accés a la part posterior del Jardí Botànic, a la Caseta del Migdia i al Complex Esportiu Municipal Pau Negre.

Dimecres a la tarda ja s’hi duen a terme els entrenaments i la cerimònia d’inauguració del Campionat del Món d’Alpí en Línia. Després de tres dies de competició, diumenge a la tarda es torna a obrir el passeig Olímpic (16 h) i tota la part superior del passeig del Migdia (19 h).