Bambalina: residències artístiques de tres mesos

05/07/2023 - 13:26

El Centre Cívic La Cadena obre la quarta convocatòria del programa Bambalina. Si formes part d'una companyia artística novella o simplement ets un o una artista jove, presenta-hi el teu projecte abans del 8 d'octubre i aconsegueix una residència de tres mesos en aquest equipament de la Marina.

Si teniu entre mans un projecte de nova creació, inèdit, producte d’una companyia emergent, de qualsevol disciplina artística, aquesta és la vostra! Podeu presentar la vostra proposta fins al 8 d’octubre de 2023 enviant-la a través d’aquest formulari en línia, per correu postal o bé presencialment al taulell d’informació del centre.

A l’hora de la selecció de les candidatures, el jurat tindrà en compte que siguin projectes de nova creació, no estrenats, que siguin artístics de qualitat i de companyies novelles. El centre també valorarà els projectes relacionats amb polítiques de gènere que incloguin la perspectiva intercultural i que generin sinergies amb el barri, entitats i col·lectius.

El centre convocarà les companyies a una entrevista prèvia amb la finalitat d’obtenir més informació dels projectes presentats i finalment en seleccionarà un màxim de quatre. El resultat final es comunicarà el 13 de novembre de 2023.

Bambalina oferirà als finalistes un espai d’assaig i magatzem durant tres mesos en horari de matins de dilluns a dissabte i suport en la difusió del projecte. Alhora, els projectes seleccionats es comprometen a oferir el seu espectacle dins la programació del centre.

El projecte del Centre Cívic La Cadena té com a objectiu fomentar la creativitat escènica i donar suport al desenvolupament de propostes artístiques. Aquest busca promoure la creació de la cultura i oferir el Centre Cívic com un espai obert i cultural de referència al barri i a la ciutat.