Informació sobre drogues a la Festa Major

04/08/2023 - 09:24

Energy Control combat amb informació i assessorament especialitzat el consum irresponsable de drogues. Aquesta entitat és present a la Festa Major de Sants amb estands informatius al voltant d'alguns dels concerts musicals més massius de la programació.

Trobareu l’estand d’Energy Control divendres 25 a la nit, de 21.30 a 1.30 h, al costat de l’escenari dels Borinots a la plaça de can Climent on actuaran KM0 (mestissatge), Al·lèrgiques al Pol·len (Pop) i PD Renatas (PD). Dissabte 26 seran al mateix punt i durant el mateix horari, al costat dels concerts de Ven’nus (Indie, Pop), Figa Flawas (trap i música urbana) i PlanB (DJ Freestyle).

El personal d’Energy Control que informa i assessora el jovent en aquests estands coneixen tant les substàncies estupefaents com els seus efectes i l’ús que se’n fa. N’informen personalment i distribuint també material informatiu i preventiu, com fullets, guies i cartells. Quan cal, també analitzen les substàncies que els hi porten, perquè els consumidors sàpiguen ben bé què s’estan prenent.

L’actuació es duu a terme des del respecte i l’acceptació de les opcions de cadascú, però aportant informació rigorosa i assessorament personalitzat perquè aquestes decisions es prenguin de forma més conscient. El servei d’informació i prevenció s’integra a la festa i s’adapta a l’entorn en què es duu a terme.