Tancament de l'OAC i la Sala Pepita Casanellas

28/09/2023 - 13:50

A partir del 2 d'octubre, l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la Marina i la Sala Pepita Casanellas romandran tancades per les obres de rehabilitació de l'edifici. Aquest trimestre també es fan obres de millora al Centre Cívic Casa del Rellotge i caldrà reparar la fuita d'aigua al Casal de Barri de la Vinya, però aquestes altres actuacions es duen a terme amb els equipaments oberts.

Amb un cost de més de 184.000 euros, la rehabilitació del Centre Pepita Casanellas, en funcionament des de l’abril de 2007, consisteix a fer-hi una coberta nova i a reconvertir tant els espais d’entrevista de la planta baixa com els de treball de la primera planta. A baix s’hi fa un magatzem per a entitats i el vestuari annex a la Sala Pepita Casanellas, mentre que a dalt hi haurà diversos espais per a tallers. Aquestes obres s’allargaran almenys fins a finals d’any.

Al Centre Cívic Casa del Rellotge, l’actuació té com a objectiu ampliar les instal·lacions del Punt Multimèdia Fab, reservant-hi una part del vestíbul i comunicant els dos espais de tallers a la primera planta. El pressupost d’aquestes obres és de prop de 29.000 euros i tenen una durada prevista de dos mesos.

En el marc de la gestió i programació conjunta dels centres cívics Casa del Rellotge i La Cadena, els cicles que fins ara es desenvolupaven a la Sala Pepita Casanellas es reubiquen de la següent manera:
• Els Divendres en Escena se’n van a la Sala Maremar.
• Les Matinals en Família tindran lloc als Jardins de Can Farrero.

El Casal de Barri de la Vinya també roman obert, però algunes de les activitats s’hi han hagut de suspendre mentre s’investiga l’origen i es repara la fuita d’aigua que provoca humitats en algunes de les seves estances.